Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості. 2022
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/59040
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення ефективності та специфічності CRISPR/Cas9 за допомогою вірусного фермента з метою створення продуцентів сировини косметичної промисловості(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Франчук, Є. Р.; Бєлих, Ірина АнатоліївнаДокумент Екологічні проблеми у виробництві косметичних засобів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Костенко, Д. О.Документ Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості(2022)У цьому збірнику представлені матеріали учасників Х Міжнародної науково-практичної конференції «Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості», в якому автори аналізували сучасні технології та розглядали сучасні проблеми в харчовій та косметичній промисловості. Вносили цінні пропозиції та демонстрували практичні досягнення. У збірнику містяться роботи фахівців, як науковців Національного технічного університету «Харківського політехнічного інституту», так і інших вищих навчальних закладів. Однією з основних цілей конференції було також співробітництво між провідними вітчизняними та зарубіжними виробництвами. Збірник рекомендовано для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- і нанотехнології, екології та економіки в харчовій і косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.