Кафедра "Туризм i готельно-ресторанний бізнес"

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2422

Офіційний сайт кафедри http://web.kpi.kharkov.ua/tourism

Від листопада 2021 року кафедра має назву "Туризм і готельно-ресторанний бізнес". Перейменована під час реорганізації кафедри "Бізнес-аналітики, обліку та готельно-ресторанної справи" (НАКАЗ 552 ОД від 26.11.2021 року).

Кафедра входить до складу Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Подорожі змінюють нас, допомагають нам зростати і розвиватися. Подорожі – найкраща освіта сучасного світу!

У складі науково-педагогічного колективу кафедри працюють: доктор економічних наук, 5 кандидатів наук: 4 –економічних, 1 – географічних; 1 співробітник має звання професора, 5 – доцента.

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Моніторинг у системі управління ринковою вартістю підприємств кейтерингового бізнесу
    (Мукачівський державний університет, 2018) Єршова, Наталя Юріївна; Ткаченко, Марина Олексіївна; Сиром'ятникова, Оксана Валеріївна
    Стаття присвячена питанням вдосконалення інструментарію управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу. У дослідженні обґрунтовано доцільність обрання вартісно-орієнтованої концепції управління та запропоновано впровадження моніторингу в систему управління ринковою вартістю кейтерингових підприємств.
  • Ескіз
    Документ
    Моніторинг та оцінка господарської діяльності для забезпечення економічної безпеки підприємств ресторанного бізнесу
    (Миколаївський національний аграрний університет, 2018) Єршова, Наталя Юріївна; Ткаченко, Марина Олексіївна; Гаркуша, Вікторія Олександрівна
    В роботі на основі аналізу статистичних даних обґрунтована роль та значення підприємств ресторанного бізнесу як одного з перспективних напрямків підприємницької діяльності. Визначена актуальність питання забезпечення економічної безпеки в умовах мінливого та ризикового зовнішнього середовища. Узагальнені основні завдання, визначені об'єкти системи забезпечення економічної безпеки підприємств ресторанного бізнесу. На основі системного підходу визначені місце та роль моніторингу та аналізу господарської діяльності в системі забезпечення економічної безпеки підприємств ресторанного бізнесу. Узагальнені принципи моніторингу та аналізу господарської діяльності для забезпечення економічної безпеки підприємств, а також методи та прийоми. Обґрунтована актуальність практичного використання матричної моделі для розширення аналітичного інструментарію моніторингу та аналізу діяльності підприємств ресторанного бізнесу.