Кафедра "Туризм i готельно-ресторанний бізнес"

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2422

Офіційний сайт кафедри http://web.kpi.kharkov.ua/tourism

Від листопада 2021 року кафедра має назву "Туризм і готельно-ресторанний бізнес". Перейменована під час реорганізації кафедри "Бізнес-аналітики, обліку та готельно-ресторанної справи" (НАКАЗ 552 ОД від 26.11.2021 року).

Кафедра входить до складу Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Подорожі змінюють нас, допомагають нам зростати і розвиватися. Подорожі – найкраща освіта сучасного світу!

У складі науково-педагогічного колективу кафедри працюють: доктор економічних наук, 5 кандидатів наук: 4 –економічних, 1 – географічних; 1 співробітник має звання професора, 5 – доцента.

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Теоретичні і методичні підходи до визначення поняття "фінансовий результат" у фінансовому обліку та аудиті
    (2021) Мардус, Наталія Юріївна; Брік, Світлана Володимирівна
    У статті обґрунтовано понятійний апарат "фінансовий результат" із позиції формування основних теоретико-методичних підходів до визначення фінансових результатів підприємства у фінансовому обліку й аудиті, що є вагомим під час вирішення питань формування фінансових результатів, що притаманно фінансовому обліку та аудиту, і надає можливість отримання найбільшого ефекту від обліково-аналітичного забезпечення, яке полягає в оперативному обліку і контролі витрат і доходів підприємства за певний період. Результати дослідження наукових підходів до визначення сутності фінансових результатів в обліковому аспекті показали, що з погляду розуміння сутності фінансового результату у фінансовому обліку й аудиті можна визначити, як процес його обчислення, який базується на правовій і нормативній базі, підпорядковується принципам нарахування фінансових результатів. Установлено, що фінансовий результат доцільно розглядати як об’єкт i інструмент, що базується на принципах відповідності витрат доходам і є основним показником в управлінні господарською діяльністю підприємства.
  • Ескіз
    Документ
    Фінансовий облік І: теорія та практика
    (2018) Брік, Світлана Володимирівна
    Навчальний посібник "Фінансовий облік І: теорія та практика" призначений для студентів спеціальностей 071 "Облік та оподаткування" та 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форм навчання. Посібник складається зі вступу, 9 тем та списку використаних джерел. В свою чергу, кожна з тем включає в себе теоретичний матеріал, запитання для контролю засвоєння знань та тести для самоперевірки. Метою видання посібника є допомога студентам економічних спеціальностей в оволодінні навчальною дисципліною "Фінансовий облік І: теорія та практика" та в розвитку практичних навичок з неї.
  • Ескіз
    Документ
    Фінансовий контроль та аудит
    (2021) Брік, Світлана Володимирівна
    Конспект лекцій складається зі вступу, 12 тем, питань для самоконтролю та списку використаних джерел. Метою видання тексту лекцій є допомога студентам економічних спеціальностей в оволодінні навчальною дисципліною "Фінансовий контроль та аудит" та в розвитку практичних навичок з неї. Конспект лекцій з навчальної дисципліни "Фінансовий контроль та аудит" призначений для студентів першого (бакалаврського) рівня економічних спеціальностей денної та заочної форм навчання.