Кафедра "Туризм i готельно-ресторанний бізнес"

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2422

Офіційний сайт кафедри http://web.kpi.kharkov.ua/tourism

Від листопада 2021 року кафедра має назву "Туризм і готельно-ресторанний бізнес". Перейменована під час реорганізації кафедри "Бізнес-аналітики, обліку та готельно-ресторанної справи" (НАКАЗ 552 ОД від 26.11.2021 року).

Кафедра входить до складу Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Подорожі змінюють нас, допомагають нам зростати і розвиватися. Подорожі – найкраща освіта сучасного світу!

У складі науково-педагогічного колективу кафедри працюють: доктор економічних наук, 5 кандидатів наук: 4 –економічних, 1 – географічних; 1 співробітник має звання професора, 5 – доцента.

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Использование логистики для повышения конкурентоспособности продукции
    (2010) Чекалина, Элеонора Петровна; Сикетина, Наталья Геннадиевна; Звягинцев, О. К.
    Адаптация к интересам потребителей в условиях острой конкуренции требует от предприятий повышения качества сервиса, сокращения сроков выполнения заказов и соблюдения согласованного графика поставок, тем самым фактор времени и снижения затрат на движение товаров, наряду с качеством и ценой продукции, стал определять успех функционирования предприятия на современном рынке. В связи с этим приобретает актуальность использования логистики для формирования конкурентных преимуществ предприятия на рынке.
  • Ескіз
    Документ
    Использование логистики для повышения конкурентоспособности продукции
    (НТУ "ХПИ", 2011) Чекалина, Элеонора Петровна; Сикетина, Наталья Геннадиевна; Звягинцев, О. К.
    В работе рассматривается логистика как фактор повышения конкурентоспособности продукции.