Кафедра "Туризм i готельно-ресторанний бізнес"

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2422

Офіційний сайт кафедри http://web.kpi.kharkov.ua/tourism

Від листопада 2021 року кафедра має назву "Туризм і готельно-ресторанний бізнес". Перейменована під час реорганізації кафедри "Бізнес-аналітики, обліку та готельно-ресторанної справи" (НАКАЗ 552 ОД від 26.11.2021 року).

Кафедра входить до складу Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Подорожі змінюють нас, допомагають нам зростати і розвиватися. Подорожі – найкраща освіта сучасного світу!

У складі науково-педагогічного колективу кафедри працюють: доктор економічних наук, 5 кандидатів наук: 4 –економічних, 1 – географічних; 1 співробітник має звання професора, 5 – доцента.

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з курсу "Облік у банках"
    (НТУ "ХПІ", 2018) Побережна, Наталія Миколаївна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
    Мета даного індивідуального завдання - вивчення теоретичних положень обліку діяльності комерційних банків в Україні, вирішення практичних ситуацій і завдань, вироблення навиків і вмінь у прийнятті обґрунтованих рішень у цьому напрямку. Предмет дисципліни: вивчення та відображення в обліку інформаційних потоків про стан та рух майна банку, грошових засобів, про доходи та витрати, про фінансові результати діяльності комерційних банків.
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункова робота) з курсу "Звітність підприємств"
    (НТУ "ХПІ", 2018) Побережна, Наталія Миколаївна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
    Метою виконання індивідуального завдання виступає: закріплення теоретичного матеріалу з питань відтворення господарських операцій в бухгалтерському обліку, оподатковування; розширення теоретичних знань по досліджуваних питаннях, зокрема: розрахунки заробітної плати, ведення обліку доходів і витрат на підприємстві згідно Податкового Кодексу України й чинного законодавства, розрахунки амортизації основних засобів, розрахунки з постачальниками й підрядниками тощо; опанування навичками щодо узагальнення даних фінансової й податкової звітності підприємства, складання й заповнення діючих форм звітності за отриманими даними. Розв'язання практичних завдань та ситуацій дозволяє не тільки отримати більш глибокі знання з певної теми, але набути навичок практичної роботи зі складання фінансової, податкової та інших видів звітності.