Кафедра "Туризм i готельно-ресторанний бізнес"

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2422

Офіційний сайт кафедри http://web.kpi.kharkov.ua/tourism

Від листопада 2021 року кафедра має назву "Туризм і готельно-ресторанний бізнес". Перейменована під час реорганізації кафедри "Бізнес-аналітики, обліку та готельно-ресторанної справи" (НАКАЗ 552 ОД від 26.11.2021 року).

Кафедра входить до складу Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Подорожі змінюють нас, допомагають нам зростати і розвиватися. Подорожі – найкраща освіта сучасного світу!

У складі науково-педагогічного колективу кафедри працюють: доктор економічних наук, 5 кандидатів наук: 4 –економічних, 1 – географічних; 1 співробітник має звання професора, 5 – доцента.

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Публікація
    Облік і аудит (до виконання самостійної роботи)
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Фальченко, Олена Олександрівна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
  • Ескіз
    Публікація
    Бухгалтерський облік (до виконання самостійної роботи)
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Фальченко, Олена Олександрівна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
  • Ескіз
    Публікація
    Облік і аудит (до виконання індивідуального завдання)
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Фальченко, Олена Олександрівна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
  • Ескіз
    Публікація
    Бухгалтерський облік (до виконання індивідуального завдання)
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Фальченко, Олена Олександрівна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з курсу "Облік і аудит"
    (НТУ "ХПІ", 2018) Фальченко, Олена Олександрівна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
    Ціль підготовки індивідуального завдання – поглиблення та закріплення знань, отриманих у процесі теоретичних і практичних занять; формування навичок творчого мислення і навичок самостійної науково-дослідницької роботи. В результаті виконання індивідуального завдання студент повинен показати знання, правильне розуміння та використання законодавчо-нормативної документації з регулювання бухгалтерської діяльності та складання фінансової звітності, підготовки та проведення аудиту об'єктів бухгалтерського обліку, вміння працювати з інформаційними джерелами, аналізувати цифрові дані, узагальнювати теоретичний і практичний матеріал, робити висновки.
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з курсу "Бухгалтерський облік"
    (НТУ "ХПІ", 2018) Фальченко, Олена Олександрівна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
    Мета підготовки індивідуального завдання – поглиблення та закріплення знань, отриманих у процесі теоретичних і практичних занять; формування навичок творчого мислення і навичок самостійної науково-дослідницької роботи. В результаті виконання індивідуального завдання студент повинен показати знання, правильне розуміння та використання законодавчо-нормативної документації з регулювання бухгалтерської діяльності та складання фінансової звітності, вміння працювати з інформаційними джерелами, аналізувати цифрові дані, узагальнювати теоретичний і практичний матеріал, робити висновки.