Кафедра "Туризм i готельно-ресторанний бізнес"

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2422

Офіційний сайт кафедри http://web.kpi.kharkov.ua/tourism

Від листопада 2021 року кафедра має назву "Туризм і готельно-ресторанний бізнес". Перейменована під час реорганізації кафедри "Бізнес-аналітики, обліку та готельно-ресторанної справи" (НАКАЗ 552 ОД від 26.11.2021 року).

Кафедра входить до складу Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Подорожі змінюють нас, допомагають нам зростати і розвиватися. Подорожі – найкраща освіта сучасного світу!

У складі науково-педагогічного колективу кафедри працюють: доктор економічних наук, 5 кандидатів наук: 4 –економічних, 1 – географічних; 1 співробітник має звання професора, 5 – доцента.

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з курсу "Облік у банках"
    (НТУ "ХПІ", 2018) Побережна, Наталія Миколаївна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
    Мета даного індивідуального завдання - вивчення теоретичних положень обліку діяльності комерційних банків в Україні, вирішення практичних ситуацій і завдань, вироблення навиків і вмінь у прийнятті обґрунтованих рішень у цьому напрямку. Предмет дисципліни: вивчення та відображення в обліку інформаційних потоків про стан та рух майна банку, грошових засобів, про доходи та витрати, про фінансові результати діяльності комерційних банків.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення структури діючих форм фінансової звітності
    (НТУ "ХПІ", 2008) Побережна, Наталія Миколаївна
    Стаття присвячена питанням удосконалення діючих форм звітності підприємства, необхідності їхнього спрощення і зменшення інформаційного перевантаження.
  • Ескіз
    Документ
    Звітність підприємств
    (НТУ "ХПІ", 2013) Побережна, Наталія Миколаївна
    В тексті лекцій визначено завдання курсу, знання та вміння, якими повинен володіти студент після вивчення дисципліни "звітність підприємств". Відображено розподіл навчального часу за темами та видами навчальних занять. Розкрито програму дисципліни за основними темами. Проведено розгляд теоретичного матеріалу за темами дисципліни. Запропоновано використання основної та додаткової літератури при підготовці до лекційних та практичних занять.