Кафедра "Туризм i готельно-ресторанний бізнес"

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2422

Офіційний сайт кафедри http://web.kpi.kharkov.ua/tourism

Від листопада 2021 року кафедра має назву "Туризм і готельно-ресторанний бізнес". Перейменована під час реорганізації кафедри "Бізнес-аналітики, обліку та готельно-ресторанної справи" (НАКАЗ 552 ОД від 26.11.2021 року).

Кафедра входить до складу Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Подорожі змінюють нас, допомагають нам зростати і розвиватися. Подорожі – найкраща освіта сучасного світу!

У складі науково-педагогічного колективу кафедри працюють: доктор економічних наук, 5 кандидатів наук: 4 –економічних, 1 – географічних; 1 співробітник має звання професора, 5 – доцента.

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з курсу "Облік у банках"
    (НТУ "ХПІ", 2013) Побережна, Наталія Миколаївна; Фальченко, Олена Олександрівна
    У методичних вказівках розкрито загальні вимоги до виконання та оформлення контрольної роботи, визначено критерії оцінювання виконання контрольної роботи та іспиту студентом, надана програма дисципліни "облік у банках". Запропоновано варіанти контрольних робіт та тести для самостійної перевірки знань студентів. Визначено список основної літератури для виконання контрольної роботи.
  • Ескіз
    Документ
    Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Облік у банках"
    (НТУ "ХПІ", 2013) Побережна, Наталія Миколаївна; Фальченко, Олена Олександрівна
    В методичних вказівках визначено мету викладання дисципліни, знання та вміння, якими повинен володіти студент після вивчення дисципліни "облік у банках". Відображено розподіл навчального часу за темами та видами навчальних занять. Надана коротка характеристика програми дисципліни за основними темами. Проведено розгляд рішення типових практичних завдань. Запропоновано використання основної та додаткової літератури при підготовці до лекційних та практичних занять.