Кафедра "Туризм i готельно-ресторанний бізнес"

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2422

Офіційний сайт кафедри http://web.kpi.kharkov.ua/tourism

Від листопада 2021 року кафедра має назву "Туризм і готельно-ресторанний бізнес". Перейменована під час реорганізації кафедри "Бізнес-аналітики, обліку та готельно-ресторанної справи" (НАКАЗ 552 ОД від 26.11.2021 року).

Кафедра входить до складу Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Подорожі змінюють нас, допомагають нам зростати і розвиватися. Подорожі – найкраща освіта сучасного світу!

У складі науково-педагогічного колективу кафедри працюють: доктор економічних наук, 5 кандидатів наук: 4 –економічних, 1 – географічних; 1 співробітник має звання професора, 5 – доцента.

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Публікація
    Дослідження та оптимізація економічних процесів в готельно-ресторанному бізнесі
    (ФЛП Томенко Ю. І., 2019) Шовкопляс, Тетяна Семенівна; Жадан, Тетяна Андріївна; Жадан, Юлія Володимирівна; Смоловик, Раїса Федорівна; Линник, Олена Іванівна; Артеменко, Наталія Вікторівна; Сікєтіна, Наталія Геннадіївна; Єршова, Наталя Юріївна; Ткаченко, Марина Олексіївна; Сиром'ятникова, Оксана Валеріївна; Побережна, Наталія Миколаївна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна; Мардус, Наталія Юріївна; Брік, Світлана Володимирівна; Афенченко, Г. В.; Шумлянська, Н. В.; Чайка, Тетяна Юріївна; Юр'єва, Ірина Анатоліївна; Фальченко, Олена Олександрівна; Александрова, Вікторія Олександрівна; Хаустова, Ірина Євгенівна; Строков, Євген Михайлович
    Монографія є результатом науково-методичних та практичних досліджень з удосконалення науково-методичного забезпечення процесів управління, обліку та аудиту на підприємствах готельно-ресторанної галузі. Монографія базується на матеріалах ХIV-ої Міжнародної науково-практичної конференції «Дослідження та оптимізація економічних процесів. Оптимум-2018». Монографія призначена для наукових робітників, викладачів, аспірантів, а також фахівців, що займаються дослідженням економічних проблем розвитку та оптимізацією економічних процесів у галузі індустрії гостинності.
  • Ескіз
    Документ
    Організація обліку основних засобів на підприємстві
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018) Фальченко, Олена Олександрівна; Пономаренко, Т. Ю.; Сиволап, С. Г.
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з курсу "Облік і аудит"
    (НТУ "ХПІ", 2018) Фальченко, Олена Олександрівна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
    Ціль підготовки індивідуального завдання – поглиблення та закріплення знань, отриманих у процесі теоретичних і практичних занять; формування навичок творчого мислення і навичок самостійної науково-дослідницької роботи. В результаті виконання індивідуального завдання студент повинен показати знання, правильне розуміння та використання законодавчо-нормативної документації з регулювання бухгалтерської діяльності та складання фінансової звітності, підготовки та проведення аудиту об'єктів бухгалтерського обліку, вміння працювати з інформаційними джерелами, аналізувати цифрові дані, узагальнювати теоретичний і практичний матеріал, робити висновки.
  • Ескіз
    Документ
    Обліково-аналітичне забезпечення підприємств готельно-ресторанної справи
    (НТУ "ХПІ", 2017) Мардус, Наталія Юріївна; Фальченко, Олена Олександрівна; Брік, Світлана Володимирівна
    У статті акцентована увага на проблеми формування обліково-аналітичного забезпечення підприємств готельно-ресторанної справи і використання інформаційно-аналітичної бази в управлінні економічної діяльності суб'єктів господарювання даної галузі. Розглянуто основні перспективи розвитку підприємств (закладів) готельно-ресторанної справи, виявлено основні аспекти, що необхідно дослідити з метою побудови обліково-економічного забезпечення і впровадження ефективного механізму управління фінансово-економічною діяльністю підприємств готельної і ресторанної справи.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальні питання формування та використання кошторисів бюджетних установ
    (НТУ "ХПІ", 2017) Фальченко, Олена Олександрівна; Чумак, Василій Миколайович
    У статті акцентована увага на проблеми використання кошторисів в бюджетних установах, досліджено порядок формування та використання кошторисів бюджетних установ. В умовах дефіциту бюджетних коштів актуальним є контроль за їх використанням в установах і організаціях, які фінансуються з державного бюджету країни. Важливу роль в управлінні діяльністю бюджетних установ відіграють раціональна організація та методика обліку й аналізу результатів виконання кошторису.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні проблеми обліку основних засобів
    (НТУ "ХПІ", 2015) Фальченко, Олена Олександрівна; Назарчук, Є. В.