Кафедра "Туризм i готельно-ресторанний бізнес"

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2422

Офіційний сайт кафедри http://web.kpi.kharkov.ua/tourism

Від листопада 2021 року кафедра має назву "Туризм і готельно-ресторанний бізнес". Перейменована під час реорганізації кафедри "Бізнес-аналітики, обліку та готельно-ресторанної справи" (НАКАЗ 552 ОД від 26.11.2021 року).

Кафедра входить до складу Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Подорожі змінюють нас, допомагають нам зростати і розвиватися. Подорожі – найкраща освіта сучасного світу!

У складі науково-педагогічного колективу кафедри працюють: доктор економічних наук, 5 кандидатів наук: 4 –економічних, 1 – географічних; 1 співробітник має звання професора, 5 – доцента.

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Публікація
    Бухгалтерський облік витрат на заходи з охорони праці на підприємстві в умовах пандемії COVID-19
    (Класичний приватний університет, 2020) Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Давидюк, Тетяна Вікторівна; Петрова, Ірина Андріївна
    У статті обгрунтовано теоретико-методичні засади механізму обліково відображення витрат підприємства на заходів з охорони праці. Проаналізовано статистичні дані щодо виробничого травматизму, зафіксованого на підприємствах, з деталізацією по областях. Узагальнено порядок відображення в системі бухгалтерському обліку витрат на засоби індивідуального захисту, спецхарчування й обов'язкові медогляди, навчання з питань охорони праці. Запропоновано методику відображення в обліку витрат на захист працівників підприємств від COVID-19. Розроблено форму внутрішнього звіту для відображення обсягу таких витрат, що давсть змогу управлінцям аналізувати динаміку та відхилення фактичних витрат компанії на заходи з охорони праці від запланованих, що сприятиме підвищенню обґрунтованості прийняття управлінських рішень щодо ефективності заходів з охорони праці.