Кафедра "Туризм i готельно-ресторанний бізнес"

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2422

Офіційний сайт кафедри http://web.kpi.kharkov.ua/tourism

Від листопада 2021 року кафедра має назву "Туризм і готельно-ресторанний бізнес". Перейменована під час реорганізації кафедри "Бізнес-аналітики, обліку та готельно-ресторанної справи" (НАКАЗ 552 ОД від 26.11.2021 року).

Кафедра входить до складу Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Подорожі змінюють нас, допомагають нам зростати і розвиватися. Подорожі – найкраща освіта сучасного світу!

У складі науково-педагогічного колективу кафедри працюють: доктор економічних наук, 5 кандидатів наук: 4 –економічних, 1 – географічних; 1 співробітник має звання професора, 5 – доцента.

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка потенціалу інноваційного розвитку підприємства: практичний аспект
    (НТУ "ХПІ", 2015) Пантелєєв, Михайло Сергійович; Побережна, Наталія Миколаївна; Ярошенко, Антон Олександрович
    Проведено оцінку потенціалу інноваційного розвитку (ПІР) 18 машинобудівних підприємств Харківського регіону. Запропоновано етапи оцінки ПІР та визначено систему часткових показників для її проведення. Інтегральну оцінку кожної складової ПІР, а саме – інноваційного, ринкового і виробничо-збутового потенціалів запропоновано проводити з використанням методу адитивної згортки, а комплексну оцінку ПІР – з використанням мультиплікативної згортки. Встановлено, що поточний стан ПІР підприємств істотно відрізняється. Обґрунтовано доцільність використання отриманих результатів оцінки ПІР як підґрунтя моніторингу ПІР та розробки ефективних інноваційних стратегій.