Кафедра "Туризм i готельно-ресторанний бізнес"

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2422

Офіційний сайт кафедри http://web.kpi.kharkov.ua/tourism

Від листопада 2021 року кафедра має назву "Туризм і готельно-ресторанний бізнес". Перейменована під час реорганізації кафедри "Бізнес-аналітики, обліку та готельно-ресторанної справи" (НАКАЗ 552 ОД від 26.11.2021 року).

Кафедра входить до складу Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Подорожі змінюють нас, допомагають нам зростати і розвиватися. Подорожі – найкраща освіта сучасного світу!

У складі науково-педагогічного колективу кафедри працюють: доктор економічних наук, 5 кандидатів наук: 4 –економічних, 1 – географічних; 1 співробітник має звання професора, 5 – доцента.

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми вітчизняного аудиту в Україні
    (ФОП Томенко Ю. І., 2020) Онишко, К. В.; Фальченко, Олена Олександрівна
  • Ескіз
    Документ
    Критерії аудиторської оцінки фінансової звітності
    (2019) Фальченко, Олена Олександрівна; Лозенко, Олена Андріївна
    У статті систематизовано визначення поняття «критерії». Обґрунтовано необхідність використання критеріїв оцінки під час аудиту фінансової звітності. Визначено концептуальну основу фінансової звітності загального призначення для підприємства, які використовують національні стандарти бухгалтерського обліку для складання фінансової звітності. Досліджено та виділено основні чинники, що впливають на вибір критеріїв аудиторської оцінки фінансової звітності. Проаналізовано існуючі критерії аудиторської оцінки фінансової звітності, і запропоновано базовий перелік на підставі стандартів обліку та аудиту. Обґрунтовано необхідність використання концептуальної основи фінансової звітності загального або спеціального призначення для визначення оптимального набору якісних характеристик фінансової звітності для її оцінки за критеріями. Встановлено, що доречність застосування будь-якого критерія або їх сукупності залежить від конкретних обставин на підприємстві, у тому числі ідентифікованих аудитором ризиків, пов'язаних з утвердженням, а також ефективності різних критеріїв. Результати дослідження показали необхідність розроблення методики, яка дасть змогу визначити ефективні критерії аудиторської оцінки фінансової звітності.
  • Ескіз
    Документ
    Сутність та значення прибутку, як показника фінансового результату підприємства
    (ФОП Томенко Ю. І., 2019) Фальченко, Олена Олександрівна
  • Ескіз
    Документ
    Особливості формування фінансових результатів підприємства
    (ФОП Томенко Ю. І., 2019) Фальченко, Олена Олександрівна; Скориченко, Еліна Валеріївна; Швець, К. О.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості аудиту фінансової звітності підприємств та організацій
    (ФОП Томенко Ю. І., 2019) Фальченко, Олена Олександрівна; Герасімова, Олена Олександрівна; Меньшикова, Дар'я Романівна
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з курсу "Бухгалтерський облік"
    (НТУ "ХПІ", 2018) Фальченко, Олена Олександрівна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
    Мета підготовки індивідуального завдання – поглиблення та закріплення знань, отриманих у процесі теоретичних і практичних занять; формування навичок творчого мислення і навичок самостійної науково-дослідницької роботи. В результаті виконання індивідуального завдання студент повинен показати знання, правильне розуміння та використання законодавчо-нормативної документації з регулювання бухгалтерської діяльності та складання фінансової звітності, вміння працювати з інформаційними джерелами, аналізувати цифрові дані, узагальнювати теоретичний і практичний матеріал, робити висновки.