Кафедра "Туризм i готельно-ресторанний бізнес"

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2422

Офіційний сайт кафедри http://web.kpi.kharkov.ua/tourism

Від листопада 2021 року кафедра має назву "Туризм і готельно-ресторанний бізнес". Перейменована під час реорганізації кафедри "Бізнес-аналітики, обліку та готельно-ресторанної справи" (НАКАЗ 552 ОД від 26.11.2021 року).

Кафедра входить до складу Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Подорожі змінюють нас, допомагають нам зростати і розвиватися. Подорожі – найкраща освіта сучасного світу!

У складі науково-педагогічного колективу кафедри працюють: доктор економічних наук, 5 кандидатів наук: 4 –економічних, 1 – географічних; 1 співробітник має звання професора, 5 – доцента.

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Экономика и организация труда
    (НТУ "ХПИ", 2006) Перерва, Петр Григорьевич; Погорелов, Николай Иванович; Дюжев, Виктор Геннадиевич; Мехович, Сергей Анатольевич; Колот, Анатолий Михайлович; Рофе, А. И.; Тимофеев, Владимир Николаевич; Мищенко, Владимир Акимович; Гаврись, Александр Николаевич; Гоц, В. Я.; Заполовский, Николай Иосифович; Погорелов, Сергей Николаевич; Матросова, Виктория Александровна; Косенко, Андрей Васильевич; Косенко, Александра Петровна; Кучинский, Владимир Анатольевич; Мищенко, Е. В.
    В учебном пособии рассматриваются теоретические и практические аспекты положения о труде, занятости, об организации, нормировании и оплате труда; особенности оплаты труда на предприятиях различных организационно-правовых форм и разных категорий работников; о содержании и методах анализа и внутрипроизводственного планирования труда. Учебное пособие предназначено для магистров специальности "Менеджмент организаций" и всех кто интересуется современными проблемами менеджмента персонала.