Кафедра "Туризм i готельно-ресторанний бізнес"

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2422

Офіційний сайт кафедри http://web.kpi.kharkov.ua/tourism

Від листопада 2021 року кафедра має назву "Туризм і готельно-ресторанний бізнес". Перейменована під час реорганізації кафедри "Бізнес-аналітики, обліку та готельно-ресторанної справи" (НАКАЗ 552 ОД від 26.11.2021 року).

Кафедра входить до складу Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Подорожі змінюють нас, допомагають нам зростати і розвиватися. Подорожі – найкраща освіта сучасного світу!

У складі науково-педагогічного колективу кафедри працюють: доктор економічних наук, 5 кандидатів наук: 4 –економічних, 1 – географічних; 1 співробітник має звання професора, 5 – доцента.

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Аналітичне забезпечення управління платоспроможністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу
    (Ужгородський національний університет, 2020) Єршова, Наталя Юріївна
  • Ескіз
    Документ
    Управління витратами бізнес-структур
    (Одеський національний політехнічний університет, 2019) Єршова, Наталя Юріївна
  • Ескіз
    Документ
    Strategy of sustainable development of the enterprise: accounting and analytical content
    (Український державний університет залізничного транспорту, 2019) Bondar, Mykola; Iershova, Natalia; Chaika, Tetiana
    The effectiveness of management decisions for the implementation of the sustainable development strategy of an enterprise is determined. The authors of the article surveyed managers and managers of industrial enterprises that work on them held. The research topic is aimed at identifying the reasons for the lack of information and analytical support for a sustainable development strategy. The system of accounting and analytical support for the strategy of sustainable development of an enterprise is presented. The basic principles for constructing a model are systematic, a comprehensive analysis of all components of subsystems and elements of an enterprise, a dynamic principle, the principle of taking into account the specifics of an enterprise.