2024

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/76250

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Публічне управління: еволюція концепцій і підходів у ретроспективі розвитку суспільних відносин
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Доненко, Владислав Валерійович
    У статті обґрунтовані теоретико-методологічні засади науки публічного управління, що визначили його еволюцію від ідеї управління як ієрархічно організованої системи до концепції мережевої структури взаємодії державних, приватних і громадських організацій. Проаналізовано підходи до розуміння предмету науки публічного управління, її змісту і місця і серед інших соціальних наук. Доведено, що мережевий підхід є на сьогодні найбільш ефективною методологією аналізу сучасного політичного процесу. Встановлено, що під впливом інформаційних технологій змінюється сама природа держави, відбувається перерозподіл її функцій на наднаціональному і субнаціональному рівнях.
  • Ескіз
    Документ
    Метод експертних оцінок в прогозуванні просування гастрономічного туру як дієвий інструмент для прийняття управлінських рішень в публічному секторі
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Поступна, Олена Вікторівна; Лядер, Андрій Сергійович
    Стаття присвячена вивченню думки потенційних споживачів туристичних послуг щодо можливостей формування та просування гастрономічного туру в Україні. Автори на підставі результатів експертного опитування показують реальну картину з формування та просування гастрономічного туру в Україні. Отримані дані дають змогу побачити реальну картину стану й розвитку гастрономічного туризму в Україні, вивчити думку споживачів, з’ясувати ступінь їх розуміння цього питання, їх бачення найбільших викликів, що залишаються поза увагою представників публічного сектору, які спроможні прийняти ефективні управлінські рішення щодо перспектив і можливостей розвитку гастрономічного туризму та просування гастротурів в Україні.