Кафедри

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Визначення кількості рослинних антиоксидантів для захисту гірких хмелевих речовин від окисної деструкції
    (НТУ "ХПІ", 2010) Гладкий, Федір Федорович; Данилова, Людмила Андріївна; Березка, Тетяна Олександрівна; Півень, Олена Миколаївна; Домарецький, В. А.
    Досліджено кінетику окиснення гірких речовин водного розчину екстракту хмелю у прискорених умовах з різною концентрацією антиоксидантів із рослинної сировини. Визначено ефективну концентрацію антиоксидантів із кори дубу, трави звіробою та трави м'яти.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб стабілізації пива
    (ДП "Український інститут промислової власності", 2013) Данилова, Людмила Андріївна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Березка, Тетяна Олександрівна; Гудзь, Ольга Миколаївна; Некрасов, Павло Олександрович
    Спосіб стабілізації пива шляхом введення стабілізатора й витримки суміші з наступною фільтрацією пива. Як стабілізатор використовують антиоксидант із кори дуба, який вносять у потік пива перед проміжним резервуаром фільтраційного апарата в кількості 20-30 мг/дм³. При цьому витримку пива здійснюють протягом 5-10 хвилин.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив добавок антиоксидантів з рослинної сировини на процеси коагуляції білків при кипятінні сусла
    (НТУ "ХПІ", 2013) Данилова, Людмила Андріївна; Березка, Тетяна Олександрівна; Некрасов, Павло Олександрович; Мелетьєв, А. Є.