Кафедри

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусу
    (Полтавская государственная аграрная академия, 2016) Анан'єва, Валерія Вікторівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Кричковська, Лідія Василівна; Петров, Сергій Олександрович; Петрова, Ірина Анатоліївна
    Досліджено технологічні властивості порошку шкірки винограду, що пропонується як компонент майонезного соусу оздоровчого призначення. Визначені залежності технологічних показників суспензії порошку шкірки винограду від концентрації кислоти та температурних режимів попередньої обробки. Встановлено оптимальні діапазони значень концентрації кислоти та температури для технологічних показників суспензії досліджуваного порошку, а саме вологоутримуючої здатності, ефективної в'язкості та поверхневого натягу.