Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Одержання білкового концентрату з насіння соняшнику вітчизняної селекції(Український науково-дослідний інститут олій та жирів, 2017) Литвиненко, Олена Анатоліївна; Лабейко, Марина Анатоліївна; Федякіна, Зоя Павлівна; Петік, Павло ФедоровичУ статті представлено дані щодо фізико-хімічних показників насіння та складу ядра насіння соняшнику різних сортів та гібридів української селекції. Завдяки м’яким режимам олієвидобування із безлушпинного ядра насіння соняшнику отримано харчовий шрот, а з нього у свою чергу білковий концентрат. Досліджено склад, фізико-хімічні, органолептичні та мікробіологічні показники, а також функціонально-технологічні властивості і амінокислотний склад білків концентрату соняшникового харчового.Документ Дослідження білкових продуктів із ядра насіння соняшнику(НТУ "ХПІ", 2012) Литвиненко, Олена АнатоліївнаВ статті представлено дані щодо отримання білкових продуктів із ядра насіння соняшнику. Досліджено склад, фізико-хімічні показники та функціонально-технологічні властивості отриманих білкових продуктів, а саме водо- і жироутримувальну, жироемульгувальну та піноутворювальну здатності, а також стабільність емульсії та піни.