Кафедри

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виморожування соняшникової олії
    (ДП "Український інститут промислової власності", 2015) Садовничий, Георгій Володимирович; Гладкий, Федір Федорович; Чумак, Ольга Петрівна; Нетреба, Анна Олексіївна; Литвиненко, Олена Анатоліївна; Шкаляр, Тетяна Георгіївна
    Спосіб виморожування соняшникової олії включає стадію охолодження олії з подальшою фільтрацією суспензії олія-воскоподібні речовини. Олію охолоджують з температури 95-105 °C до 12-15 °C за 60-80 хв. Фільтрацію здійснюють за допомогою волокнистих полімерних фільтруючих матеріалів.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування етилового ефіру стеаринової кислоти як кондитерського жиру в шоколаді та шоколадних виробах
    (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2020) Гладкий, Федір Федорович; Гаврюшенко, Катерина Олександрівна; Литвиненко, Олена Анатоліївна; Сахаров, Олександр Анатолійович; Чирков, Ігор Миколайович
    Застосування етилового ефіру стеаринової кислоти як кондитерського жиру в шоколаді та шоколадних виробах.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виморожування соняшникової олії
    (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2015) Садовничий, Георгій Володимирович; Гладкий, Федір Федорович; Чумак, Ольга Петрівна; Нетреба, Анна Олексіївна; Литвиненко, Олена Анатоліївна; Шкаляр, Тетяна Георгіївна
    Спосіб виморожування соняшникової олії включає стадію охолодження олії з подальшою фільтрацією суспензії олія-воскоподібні речовини. Олію охолоджують з температури 95-105 °C до 12-15 °C за 60-80 хв. Фільтрацію здійснюють за допомогою волокнистих полімерних фільтруючих матеріалів.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання жиру хлібопекарського
    (ДП "Український інститут промислової власності", 2015) Гладкий, Федір Федорович; Куниця, Катерина Вікторівна; Литвиненко, Олена Анатоліївна
    Спосіб одержання жиру хлібопекарського шляхом фракційної кристалізації олії. Жир отримують в результаті процесу фракціювання соняшникової олії насиченого типу після кристалізації за температури 4-5 °C.