Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування загусників некрахмальної природи в емульсійних продуктах харчування(Національний університет харчових технологій, 2015) Кричковська, Лідія Василівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Радзієвська, І. Г.Документ Використання купажованих олій функціональних призначення у технології майонезів(Національний університет харчових технологій, 2014) Бєлінська, Анна Павлівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Байбак, О. І.; Радзієвська, І. Г.Документ Холестерол як біологічно активний компонент жирів тваринного походження(НТУ "ХПІ", 2014) Радзієвська, І. Г.; Мельник, О. П.; Бєлінська, Анна Павлівна; Лисова, І. В.; Овсяннікова, Тетяна ОлександрівнаПриведено результати визначення вмісту стеролів у тваринних жирах хроматографічним методом, показано вплив споживання тваринних жирів на ймовірність формування атеросклерозу в організмі.