Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
35 результатів
Результати пошуку
Документ Переробка відходів виноробної промисловості(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2015) Турнанба, І. Е.; Чумак, Ольга ПетрівнаДокумент Дослідження можливості видалення з рослинних олій супутніх речовин. Частина 1(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2015) Водолажська, К. Г.; Чумак, Ольга ПетрівнаДокумент Дослідження можливості видалення з рослинних олій супутніх речовин. Частина 2(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2015) Федченко, С. А.; Чумак, Ольга ПетрівнаДокумент Впив ферментних препаратів на біохімічні процеси при переробці винограду та ягід(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Чумак, Ольга Петрівна; Узлова, А. М.; Бандурян, І. К.Документ Щодо руйнування нафтової емульсії(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Чумак, Ольга Петрівна; Узлова, А. М.; Лаврова, Інна ОлегівнаДокумент Дослідження впливу інгібітору корозії на утворення емульсій при підготовці і переробці нафти(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Чумак, Ольга Петрівна; Узлова, А. М.; Лаврова, Інна ОлегівнаДокумент Дослідження впливу температури на утворення осадів парафіну(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Чумак, Ольга Петрівна; Узлова, А. М.; Лаврова, Інна ОлегівнаДокумент Ароматизовані вина з лікувальними та профілактичними властивостями(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Чумак, Ольга Петрівна; Узлова, А. М.; Довбуш, І. В.Документ Дослідження впливу термообробки на якість вина(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Чумак, Ольга Петрівна; Сабецька, А. О.; Узлова, А. М.Документ Спосіб виморожування соняшникової олії(ДП "Український інститут промислової власності", 2015) Садовничий, Георгій Володимирович; Гладкий, Федір Федорович; Чумак, Ольга Петрівна; Нетреба, Анна Олексіївна; Литвиненко, Олена Анатоліївна; Шкаляр, Тетяна ГеоргіївнаСпосіб виморожування соняшникової олії включає стадію охолодження олії з подальшою фільтрацією суспензії олія-воскоподібні речовини. Олію охолоджують з температури 95-105 °C до 12-15 °C за 60-80 хв. Фільтрацію здійснюють за допомогою волокнистих полімерних фільтруючих матеріалів.