Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Публікація Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (контрольної роботи) з дисципліни "Інноваційні технології виробництва продукції та обслуговування споживачів"(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Жадан, Тетяна Андріївна; Куниця, Катерина Вікторівна; Якименко-Терещенко, Наталія ВасилівнаВиконання індивідуального завдання з дисципліни «Інноваційні технології виробництва продукції та обслуговування споживачів» має кілька важливих переваг: розвиток практичних навичок, застосування теоретичних знань в реальних умовах, ознайомлення з новітніми технологіями, розвиток креативності та інноваційного мислення, підготовка до підприємницької діяльності, формування аналітичних навичок. Індивідуальні завдання стимулюють самостійність студентів та відповідальність за власне навчання за рахунок самостійного збору і аналізу інформації, розробляти рішення та представляти свої результати. Сучасний готельно-ресторанний бізнес дуже конкурентноспроможний, і випускникам цієї галузі важливо мати практичні навички та знання, які вони можуть застосувати в реальному житті. Виконання індивідуального завдання допомагає студентам набути цих навичок і стати більш привабливими для роботодавців, допомагає поглибити свої знання та розвинути навички управління, підготовлює їх до успішної кар'єри в цій галузі.Документ Автоматизовані системи вирощування мікрозелені як новий напрям у маркетингових стратегіях освітніх інновацій(ScientificWorld-NetAkhatAV, 2024) Клімов, М.Документ Розробка рецептури фруктового квасу з прянощами(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Шпакова, Є. Е.; Півень, Олена Миколаївна; Демидова, Анастасія ОлександрівнаДокумент Читаємо та слухаємо ВВС. Частина 1(2023) Лазарєва, Ольга Ярославна; Ковтун, Олена Олександрівна; Чудовська, Тетяна СергіївнаДокумент Обгрунтування використання гарбузового насіння у технології десертів(2020) Безсонова, К. С.; Бєлінська, Анна ПавлівнаДокумент Обгрунтування інгредієнтного складу сиркового десерту оздоровчого призначення "Healthy Pumpkin"(2020) Шумєєва, М. О.; Пан, К. В.Документ Білково-жировий десерт типу самбук спеціального призначення на основі насіння олійних культур(Національний технічний університет "Харкіський політехнічний інститут", 2021) Стаховець, Н. Б.; Петік, Ігор Павлович; Федякіна, Зоя Павлівна; Бочкарев, Сергій ВолодимировичДокумент Складання оптимального плану харчування для родини як задача лінійного багатокритеріального програмування(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Барбашева, К. Д.; Дунаєвська, Ольга Ігорівна; Іглін, Сергій Петрович; Копеліович, К. Д.; Омелаєнко, О. О.; Пікалова, В. В.; Ростовцева, Д. А.; Самохін, В. Д.; Токарєв, Д. В.Документ Розробка та дослідження застосунку персонального плану харчування людини(ФОП Тарасенко В. П., 2021) Мезенцев, Микола Вікторович; Заполовський, Микола Йосипович; Компанієць, О. В.Документ Обґрунтування складу білково-жирових десертів для харчування спортсменів та діабетиків(ТОВ "Планета – Прінт", 2021) Стаховець, Н. Б.; Бочкарев, Сергій Володимирович; Слободенюк, П. С.