Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
195 результатів
Результати пошуку
Документ Сутність і види науково-технічної продукції(Державний біотехнологічний університет, 2024) Климентова, Марія Віталіївна; Кобєлєва, Тетяна ОлександрівнаДоведено, що розробка та виробництво науково-технічної продукції часто потребує значних інвестицій у дослідження та розробки, а також висококваліфікованого персоналу, вимагають високого рівня наукових та інженерних знань для їх розробки та виробництва.Документ Ефективність експортно-імпортних механізмів міжнародної діяльності українських підприємств стартапів(Полтавський державний аграрний університет, 2024) Хлистун, Діана Володимирівна; Перерва, Петро ГригоровичЕфективність експортної діяльності підприємства може бути виміряна за допомогою різних показників та критеріїв. В науковій доповіді сформована система такого роду показників, яка пропонується для практичного використання промисловими підприємствами при здійснення експортно-імпортних операцій.Документ Аналіз методів вивчення поведінки витрат(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2010) Ларка, Анастасія МиколаївнаПублікація Механізм комерціалізації інноваційної продукції промислового підприємства(Триторія, 2020) Ілляшенко, Сергій Миколайович; Шипуліна, Юлія Сергіївна; Ілляшенко, Наталія Сергіївна; Райко, Діана Валеріївна; Мельник, Ю. В.; Грищенко, Олена ФедорівнаДокумент Франчайзинг: особливості управління ланцюгами постачання(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2015) Диковицька, В. В.Документ Контент-маркетинг продукції високотехнологічного машинобудування України в країнах ЄС(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2015) Безкоровайна, Д. В.; Данько, Тарас ВолодимировичДокумент Вдосконалення систем автоматизації виготовлення солоду(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2015) Аршинiков, С. В.; Литвиненко, Ігор ІвановичПублікація Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства"(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Куниця, Катерина Вікторівна; Якименко-Терещенко, Наталія ВасилівнаВідповідно до навчального плану студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр» виконують курсовий проєкт з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства». Метою написання курсової роботи з технології продукції ресторанного господарства є поглиблення та закріплення знань, отриманих у процесі теоретичних і практичних занять з дисципліни; формування навичок творчого мислення, набуття навичок розробки технологічного процесу виробництва кулінарних і борошняних кондитерських виробів, підготовка нормативної бази для діяльності та оцінка ефективності прийнятих рішень.Документ Проблеми позиціонування товарів на ринку(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018) Потоцька, Т. С.; Усов, Максим АнатолійовичДокумент Маркетингова логістика як механізм управління збутом(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Сисоєв, Володимир Вікторович