Публікація: Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства"
Вантажиться...
Дата
DOI
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Відповідно до навчального плану студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр» виконують курсовий проєкт з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства». Метою написання курсової роботи з технології продукції ресторанного господарства є поглиблення та закріплення знань, отриманих у процесі теоретичних і практичних занять з дисципліни; формування навичок творчого мислення, набуття навичок розробки технологічного процесу виробництва кулінарних і борошняних кондитерських виробів, підготовка нормативної бази для діяльності та оцінка ефективності прийнятих рішень.
Опис
Бібліографічний опис
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" усіх форм навчання / уклад.: Куниця К. В., Якименко-Терещенко Н. В. ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 25 с.