Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
42 результатів
Результати пошуку
Документ Розрахунок та проектування аміачної холодильної машини(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2010) Ульєв, Леонід Михайлович; Гарєв, Андрій Олегович; Волченко, Я. В.Документ Фактори ефективності конструювання інноваційної техніки(Полтавський державний аграрний університет, 2024) Потапов, Федір ВікторовичВиявлені та обґрунтовані фактори ефективності конструювання інноваційної техніки допомагають створити сприятливе середовище для успішного впровадження інноваційної техніки та забезпечити досягнення бажаних результатів на цільовому ринку. Вони важливі для успішного конструювання інноваційної техніки і мають вирішальне значення для досягнення поставлених цілей і завдань.Документ Декомпозиція задачі проектування асинхронних двигунів з індукційним регулятором в колі ротора(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2004) Головань, Василь Іванович; Головань, Іван ВасильовичЗдійснюється формування ітератиивної процедури декомпозиції задачі проектування асинхронних двигунів з індукційним регулятором в колі ротора. Це приводить до побудови ієрархічної структури рівней взаємодії системи аналізу поставлених математичних задач синтезу рішення зворотніх задач та задач багатокритеріальної оптимізації.Документ Ігрове проектування елементів і систем мехатроніки(Jnternational Science Group, 2020) Андренко, Павло Миколайович; Приходько, Дар'я; Клітной, Володимир ВікторовичПублікація Готельно-ресторанна справа: бакалаврський курс. Частина 1(2022) Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Александрова, Вікторія Олександрівна; Жадан, Тетяна Андріївна; Носирєв, Олександр Олександрович; Стригуль, Лариса Станіславівна; Чайка, Тетяна Юріївна; Брік, Світлана Володимирівна; Мардус, Наталія Юріївна; Мелень, Олена Валентинівна; Побережна, Наталія МиколаївнаУ навчальному посібнику розкрито теоретичні положення і практичні питання щодо підготовки фахівців у сфері готельно-ресторанної справи у відповідності з освітньо-професійною програмою спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Розглянуто організаційні, управлінські та технологічні засади готельного та ресторанного бізнесу, висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств готельного і ресторанного господарства. Викладений матеріал спрямовано на формування здатності здійснювати адміністративну, підприємницьку, проєктну та дослідницьку діяльність з урахуванням сучасного стану та перспектив розвитку готельного та ресторанного господарств. Навчальний посібник призначено для студентів і викладачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» закладів вищої освіти, а також широкого кола підприємців.Документ Баланс енергії високонапірних оборотних гідромашин у насосному режимі роботи(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018) Дранковський, Віктор Едуардович; Рєзва, Ксенія Сергіївна; Нікітін, В. В.Документ Синтез оптимальних законів руху(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Зінченко, Олена ІванівнаДокумент Кластерна модель геометричного опису складних об'єктів(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Бородін, Дмитро Юрійович; Семенова-Куліш, Вікторія ВолодимирівнаДокумент Розробка способів зниження розмірності задач аналізу навантажених конструкцій транспортних машин(ТОВ "Планета – Принт", 2021) Назаренко, Сергій Олександрович; Ткачук, Микола Анатолійович; Марусенко, Олексій МиколайовичДокумент Технологія нагрівання й нагрівальні пристрої ковальсько-штампувальних цехів(2020) Кузьменко, Віктор Іванович; Окунь, Антон ОлександровичУ даному навчально-методичному посібнику розглянуто основні положення курсу "Технологія нагрівання й нагрівальні пристрої ковальсько-штампувальних цехів" та приклади виконання самостійної роботи із проектування полум'яних печей ковальсько-штампувального виробництва студентами, що обумовлює закріплення знань, отриманих студентами на лекційних заняттях і в процесі вивчення спеціальної літератури. Подано розрахунки до виконання роботи, індивідуальні завдання, приклади розрахунків для всіх етапів проектування нагрівальної печі, значний обсяг довідкових даних і визначено порядок виконання завдання й оформлення роботи. Для студентів освітньої програми "Прикладна механіка" денної і заочної форм навчання.