Кафедри

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві"
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024-08) Стригуль, Лариса Станіславівна
    Організація самостійної роботи з навчально-методичними матеріалами студентів з дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» є однією із важливих складових навчального процесу, яка безпосередньо впливає на глибину, систематизацію та стійкість набутих знань і умінь, та є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом під час позааудиторної навчальної роботи і його творчого застосування в майбутній професійній діяльності. Матеріали методичних вказівок до самостійної роботи містять питання для самоконтролю, тести для перевірки знань до тем дисципліни.
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Економічна статистика"
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024-08) Стригуль, Лариса Станіславівна
    Методичні вказівки містять роботи, які дозволять студентам самостійно оволодіти фундаментальними знаннями, професійними вміннями та навичками діяльності за фахом, досвідом творчої та дослідницької діяльності. Особливість дисципліни «Економічна статистика» полягає в тому, що робота будь-якого підприємства стає неможливою без змістовних знань та умінь користування сучасними методами економіко-статистичного аналізу для ефективного управління підприємством, тому питання теоретичних підходів статистичної методології розглядаються у тісному взаємозв’язку з вирішеннями типових практичних завдань. Основна увага при вивченні дисципліни «Економічна статистика» приділяється визначенню та аналізу існуючих систем економічних показників і можливостям їх інтерпретації на засадах використання методів стати¬стичного аналізу соціально-економічних явищ і процесів. Дисципліна є невід’ємною складовою частиною навчального процесу підготовки бакалаврів в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» зі спеціальностей: 241 «Готельно-ресторанна справа»; 242 «Туризм і рекреація».
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з дисципліни "Туристична логістика"
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024-06) Стригуль, Лариса Станіславівна
    Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з дисципліни «Туристична логістика» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальностей: 241 «Готельно-ресторанна справа»; 242 «Туризм і рекреація» містять перелік тем та завдань для індивідуальної роботи студентів та список джерел інформації.
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві"
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024-03) Стригуль, Лариса Станіславівна
    Матеріали методичних вказівок містять програму дисципліни, поняття і терміни, питання для самоконтролю, перелік теоретичних та практичних завдань самостійної роботи для закріплення матеріалу. Структуру методичних вказівок до самостійної роботи побудовано зі збереженням принципу взаємозв'язку теоретичного обґрунтування і практичного застосування знань по досліджуваній дисципліні. Окремо приділено увагу контрольним питанням які передбачають можливість проведення самоконтролю студента. Також студентам рекомендовано відповідну наукову, фахову, нормативно-правову і періодичну літературу.
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі"
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024-03) Стригуль, Лариса Станіславівна
    Матеріали методичних вказівок містять програму дисципліни, поняття і терміни, питання для самоконтролю, перелік теоретичних та практичних завдань самостійної роботи для закріплення матеріалу. Структуру методичних вказівок до самостійної роботи побудовано зі збереженням принципу взаємозв'язку теоретичного обґрунтування і практичного застосування знань по досліджуваній дисципліні. Окремо приділено увагу контрольним питанням які передбачають можливість проведення самоконтролю студента. Також студентам рекомендовано відповідну наукову, фахову, нормативно-правову і періодичну літературу.
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу"
    (2023) Стригуль, Лариса Станіславівна
    Організація самостійної роботи з навчально-методичними матеріалами студентів з дисципліни «Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу» є однією із важливих складових навчального процесу, яка безпосередньо впливає на глибину, систематизацію та стійкість набутих знань і умінь, та є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом під час позааудиторної навчальної роботи і його творчого застосування в майбутній професійній діяльності. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу» дають змогу підвищити якість формування і засвоєння студентами системи теоретичних знань та практичних навичок щодо окремих економічних, соціальних, правових та інших аспектів освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес». Матеріали методичних вказівок містять програму дисципліни, питання для самоконтролю, тестові завдання для самостійного опрацювання та для закріплення матеріалу.
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Методологія і організація наукових досліджень в галузі"
    (2023) Стригуль, Лариса Станіславівна
    Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень в галузі» дають змогу підвищити якість формування і засвоєння студентами системи теоретичних знань та практичних навичок щодо окремих економічних, соціальних, правових та інших аспектів освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес. Матеріали методичних вказівок містять програму дисципліни, поняття і терміни, питання для самоконтролю, перелік теоретичних та практичних завдань самостійної роботи для закріплення матеріалу.
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Управління якістю послуг в туризмі"
    (2023) Стригуль, Лариса Станіславівна
    Матеріали методичних вказівок містять програму дисципліни, поняття і терміни, питання для самоконтролю, перелік теоретичних та практичних завдань самостійної роботи для закріплення матеріалу. Структуру методичних вказівок до самостійної роботи побудовано зі збереженням принципу взаємозв'язку теоретичного обґрунтування і практичного застосування знань по досліджуваній дисципліні. Окремо приділено увагу контрольним питанням які передбачають можливість проведення самоконтролю студента. Також студентам рекомендовано відповідну наукову, фахову, нормативно-правову і періодичну літературу.
  • Ескіз
    Публікація
    Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Туристична логістика"
    (2023) Стригуль, Лариса Станіславівна
    Матеріали методичних вказівок містять програму дисципліни, поняття і терміни, питання для самоконтролю, перелік теоретичних та практичних завдань самостійної роботи для закріплення матеріалу. Необхідно відзначити, що структуру методичних вказівок до самостійної роботи побудовано зі збереженням принципу взаємозв'язку теоретичного обґрунтування і практичного застосування знань по досліджуваній дисципліні. Окремо приділено увагу контрольним питанням які передбачають можливість проведення самоконтролю студента. Також студентам рекомендовано відповідну наукову, фахову, нормативно-правову і періодичну літературу.