Публікація: Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу"
Вантажиться...
Дата
DOI
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Анотація
Організація самостійної роботи з навчально-методичними матеріалами студентів з дисципліни «Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу» є однією із важливих складових навчального процесу, яка безпосередньо впливає на глибину, систематизацію та стійкість набутих знань і умінь, та є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом під час позааудиторної навчальної роботи і його творчого застосування в майбутній професійній діяльності. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу» дають змогу підвищити якість формування і засвоєння студентами системи теоретичних знань та практичних навичок щодо окремих економічних, соціальних, правових та інших аспектів освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес». Матеріали методичних вказівок містять програму дисципліни, питання для самоконтролю, тестові завдання для самостійного опрацювання та для закріплення матеріалу.
Опис
Бібліографічний опис
Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу" [Електронний ресурс] : для студентів другого (магістерського) рівня освіти, денної та заочної форм навчання зі спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 25 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/70563.