Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Заквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостями(Технологический центр, 2014) Ткаченко, Наталія Андріївна; Назаренко, Ю. В.; Авершина, А. С.; Українцева, Ю. С.В статті наведені результати відбору біфідобактерій та бакконцентратів лактобактерій з підвищеними протеолітичними властивостями для виробництва дитячих кисломолочних продуктів. Показано, що використання у заквашувальних композиціях монокультур/змішаних культур біфідобактерій, монокультур лактобацил та/або мезофільних молочнокислих лактококів з підвищеними протеолітичними властивостями забезпечує виробництво сиру, паст білкових, напоїв кисломолочних дитячих з гіпоалергенними властивостями.Документ Використання синбіотичних комплексів у майонезах профілактичного призначення(Національний університет харчових технологій, 2015) Некрасов, Павло Олександрович; Ткаченко, Наталія Андріївна; Маковська, Т. В.Документ Дослідження перетравлюваності білків INVITRO у біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоях функціонального призначення(Національний університет харчових технологій, 2015) Ткаченко, Наталія Андріївна; Некрасов, Павло Олександрович