Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Емульсійні жирові продукти функціонального призначення з синбіотичними комплексами(НТУ "ХПІ", 2014) Некрасов, Павло Олександрович; Ткаченко, Наталія Андріївна; Гресько, І. Г.Документ Інноваційна технологія біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення(Одеська національна академія харчових технологій, 2014) Некрасов, Павло Олександрович; Ткаченко, Наталія АндріївнаВ роботі обґрунтовано доцільність розробки науково-практичних основ технологій нових біфідовмісних кисломолочних напоїв на молочно-зерновій основі з використанням для біотехнологічного оброблення сировини монокультур/змішаних культур біфідобактерій; наведено принципову технологічну схему виробництва біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення.