Хімія, біо- та нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : Міжнародна науково-практична конференція
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41062
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Effect of starch microencapsulation on survival of lactobacillus casei and bifidobacterium bifidum in mayonnaise sauce(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Mazin, S. V.; Myronenko, L. S.; Timchenko, V. K.Документ Comparison and selection of fermentation method that would be optimal for obtaining high quality cocoa beans(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Kononenko, S. Y.; Myronenko, L. S.; Timchenko, V. K.Документ Development of herbal antibacterial liquid soap against bacterial skin diseases(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Neshtak, A. L.; Myronenko, L. S.; Timchenko, V. K.Документ Production of vegetable cream spread via probiotic lactic acid cultures(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Kizim, S. B.; Myronenko, L. S.; Timchenko, V. K.Документ New biotechnological way of solving such problem as chronic endometritis in cows(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Kibenko, N. Y.; Kibkalo, D. V. ; Myronenko, L. S.Документ Production of iris spuria l. Plant material via biotechnological methodology(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Myasoyedov, R. S.; Myronenko, L. S.