Хімія, біо- та нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : Міжнародна науково-практична конференція

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41062

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
    У збірнику наведено публікації та пропозиції щодо вирішення проблем та перспектив розвитку хімії, біо- та фармацевтичних технології, екології та економіки у харчовій, косметичній промисловості, сучасні методи підготовки фахівців відповідних галузей. Всі роботи мають наукову цінність і практичні рекомендації. Збірник рекомендований для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- та фармтехнології, екології та економіки у харчовій та косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.
  • Ескіз
    Документ
    Менеджмент біотехнологій в аграрному бізнесі
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Башлай, С. В.
  • Ескіз
    Документ
    Biotechnologies and the environment: bioplastics and biofuel as an alternative to petroleum products
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Tsarfina, V. O.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія виробництва гентаміцину
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Михайлюк, О. В.
  • Ескіз
    Документ
    Обґрунтування доцільності удосконалення біотехнології кисломолочної продукції з використанням нетрадиційної сировини
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Варанкін, В. І.; Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна
  • Ескіз
    Документ
    Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості
    (2023)
    У збірнику наведено публікації та пропозиції щодо вирішення проблем та перспектив розвитку хімії, біо- та фармацевтичних технології, екології та економіки у харчовій, косметичній промисловості, сучасні методи підготовки фахівців відповідних галузей. Всі роботи мають наукову цінність і практичні рекомендації. Збірник рекомендований для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- та фармтехнології, екології та економіки у харчовій та косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.
  • Ескіз
    Документ
    Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості
    (2022)
    У цьому збірнику представлені матеріали учасників Х Міжнародної науково-практичної конференції «Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості», в якому автори аналізували сучасні технології та розглядали сучасні проблеми в харчовій та косметичній промисловості. Вносили цінні пропозиції та демонстрували практичні досягнення. У збірнику містяться роботи фахівців, як науковців Національного технічного університету «Харківського політехнічного інституту», так і інших вищих навчальних закладів. Однією з основних цілей конференції було також співробітництво між провідними вітчизняними та зарубіжними виробництвами. Збірник рекомендовано для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- і нанотехнології, екології та економіки в харчовій і косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.
  • Ескіз
    Документ
    Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості
    (2021)
    У збірнику відображено публікації і цінні пропозиції про вирішення проблем і перспектив розвитку хімії, біо- і нанотехнології, екології та економіки в харчовій і косметичній промисловості. У ньому містяться роботи фахівців, як науковців Національного технічного університету "Харківського політехнічного інституту", так і інших вищих навчальних закладів України, Білорусі, Росії, Європи. Всі роботи мають наукову цінність і практичні рекомендації. Збірник рекомендовано для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- і нанотехнології, екології та економіки в харчовій і косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.
  • Ескіз
    Документ
    Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості
    (2020)
    У збірнику відображено публікації і цінні пропозиції щодо вирішення проблем і перспективи розвитку хімії, біо- і нанотехнології, екології та економіки в харчовій і косметичній промисловості. У ньому містяться роботи фахівців, як науковців Національного технічного університету «Харківського політехнічного інституту», так і інших вищих навчальних закладів України, Білорусі, Росії, Європи. Всі роботи мають наукову цінність і практичними рекомендаціями. Збірник рекомендовано для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- і нанотехнології, екології та економіки в харчовій і косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.