Хімія, біо- та нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : Міжнародна науково-практична конференція

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41062

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Косметичні пептиди: сучасне застосування та перспективи на майбутнє
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Кібенко, Н. Ю.; Халімон , Ю. О.
  • Ескіз
    Документ
    Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
    У збірнику наведено публікації та пропозиції щодо вирішення проблем та перспектив розвитку хімії, біо- та фармацевтичних технології, екології та економіки у харчовій, косметичній промисловості, сучасні методи підготовки фахівців відповідних галузей. Всі роботи мають наукову цінність і практичні рекомендації. Збірник рекомендований для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- та фармтехнології, екології та економіки у харчовій та косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.
  • Ескіз
    Документ
    Підготовка фахівців-технологів з виготовлення косметичних засобів
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Вітюк, Є. І.; Унгурян, З. І.
  • Ескіз
    Документ
    Зелені методи виробництва саліцилової кислоти
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Приходько, Я. Р.; Петров, Сергій Олександрович
  • Ескіз
    Документ
    Головні проблеми в галузі косметичних засобів
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Матківська, Н. О.; Пухальська, М. С.; Драчевська, Я. О.
  • Ескіз
    Документ
    Екологічні проблеми в галузі косметичних засобів
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Вітюк, Є. І.
  • Ескіз
    Документ
    Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості
    (2023)
    У збірнику наведено публікації та пропозиції щодо вирішення проблем та перспектив розвитку хімії, біо- та фармацевтичних технології, екології та економіки у харчовій, косметичній промисловості, сучасні методи підготовки фахівців відповідних галузей. Всі роботи мають наукову цінність і практичні рекомендації. Збірник рекомендований для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- та фармтехнології, екології та економіки у харчовій та косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення ефективності та специфічності CRISPR/Cas9 за допомогою вірусного фермента з метою створення продуцентів сировини косметичної промисловості
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Франчук, Є. Р.; Бєлих, Ірина Анатоліївна
  • Ескіз
    Документ
    Екологічні проблеми у виробництві косметичних засобів
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Костенко, Д. О.
  • Ескіз
    Документ
    Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості
    (2022)
    У цьому збірнику представлені матеріали учасників Х Міжнародної науково-практичної конференції «Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості», в якому автори аналізували сучасні технології та розглядали сучасні проблеми в харчовій та косметичній промисловості. Вносили цінні пропозиції та демонстрували практичні досягнення. У збірнику містяться роботи фахівців, як науковців Національного технічного університету «Харківського політехнічного інституту», так і інших вищих навчальних закладів. Однією з основних цілей конференції було також співробітництво між провідними вітчизняними та зарубіжними виробництвами. Збірник рекомендовано для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- і нанотехнології, екології та економіки в харчовій і косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.