Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD) : міжнародна науково-практична конференція

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/31502

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Визначення деяких властивостей різновидів борошна
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Нехаєв, Є.; Балишев, К.; Штонда, Д.; Савченко, Д.; Фєдорченко, Є.; Яценко, Я.; Янко, В.; Пересоляк, А.; Бухкало, Світлана Іванівна; Іглін, Сергій Петрович; Мірошниченко, Н.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення властивостей хлібопекарських дріжджів
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Кудрявцева, Ю.; Звєрев, В.; Бухкало, Світлана Іванівна; Іглін, Сергій Петрович; Ольховська, Вікторія Олегівна