Конференції, семінари
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/360
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Обґрунтування складу сиркового десерту з використанням тикви, кунжуту та соєвого білку(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Шумєєва, М. О.; Бєлінська, Анна ПавлівнаДокумент Обгрунтування інгредиєнтного складу солодкого десерту для харчування веганів(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Рибалкіна, Є. О.; Бєлінська, Анна Павлівна; Подколзіна, Є. В.Документ Обґрунтування доцільності удосконалення біотехнології кисломолочної продукції з використанням нетрадиційної сировини(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Варанкін, В. І.; Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна ПавлівнаДокумент Аналіз використання біологічної добавки «Мобі-люкс» у виробницві хлібобулочних виробів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Іванова, А. В.; Бєлінська, Анна Павлівна