Публікація: Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології"
Дата
2024
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Самостійна робота з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» спрямована на глибоке освоєння студентами теоретичних знань та їх практичне застосування. Основні завдання для ефективної організації самостійної роботи: ознайомлення з сучасними дослідженнями та науково-технічними джерелами з інноваційних технологій у ресторанному господарстві; аналіз нових тенденцій та методів, що застосовуються у кулінарії; проведення власних досліджень щодо ефективності різних технологій; створення концепції інноваційного ресторану або окремого меню. Методи та форми виконання самостійної роботи: дослідження статей, книг, наукових публікацій та онлайн-ресурсів з тематики інноваційних технологій у ресторанному господарстві; створення нових рецептів з використанням інноваційних технологій та їх тестування; розробка проектів, що включають впровадження інноваційних технологій у ресторанному бізнесі.
Опис
Ключові слова
методичні вказівки, персоналізація, ресторанне господарство, життєвий цикл інновацій, управління персоналом, цифровий маркетинг, бізнес, ринкові відносини
Бібліографічний опис
Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології" [Електронний ресурс] : для студентів другого (магістерського) рівня освіти, ден. та заочної форм навчання, освітня програма "Готельно-ресторанний бізнес" / уклад.: Куниця К. В., Якименко-Терещенко Н. В. ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 21 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82171.