Публікація:
Особливості визначення підходів до діагностики банкрутства підприємств готельно-ресторанного бізнесу

Ескіз

Дата

2018

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Кременчуцький національний університет ім. Михайла Остроградського

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Опис

Ключові слова

готельно-ресторанний бізнес, банкрутство, методи діагностики банкрутства, ймовірність банкрутства

Бібліографічний опис

Стригуль Л. С. Особливості визначення підходів до діагностики банкрутства підприємств готельно-ресторанного бізнесу / Л. С. Стригуль, О. В. Мелень, Н. М. Побережна // Стратегічно-інноваційний розвиток суб'єктів економічної системи в умовах глобалізації = Strategically-innovative development of the subjects of the economic system in the conditions of globalization : зб. тез наук. робіт 3-ї Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 7-9 листопада 2018 р. – Кременчук : КрНУ, 2018. – С. 142-144.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в