Публікація: Особливості визначення підходів до діагностики банкрутства підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Дата
2018
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Кременчуцький національний університет ім. Михайла Остроградського
Анотація
Опис
Ключові слова
готельно-ресторанний бізнес, банкрутство, методи діагностики банкрутства, ймовірність банкрутства
Бібліографічний опис
Стригуль Л. С. Особливості визначення підходів до діагностики банкрутства підприємств готельно-ресторанного бізнесу / Л. С. Стригуль, О. В. Мелень, Н. М. Побережна // Стратегічно-інноваційний розвиток суб'єктів економічної системи в умовах глобалізації = Strategically-innovative development of the subjects of the economic system in the conditions of globalization : зб. тез наук. робіт 3-ї Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 7-9 листопада 2018 р. – Кременчук : КрНУ, 2018. – С. 142-144.