Публікація:
Особливості визначення підходів до діагностики банкрутства підприємств готельно-ресторанного бізнесу

dc.contributor.authorСтригуль, Лариса Станіславівнаuk
dc.contributor.authorМелень, Олена Валентинівнаuk
dc.contributor.authorПобережна, Наталія Миколаївнаuk
dc.date.accessioned2019-02-14T08:52:58Z
dc.date.available2019-02-14T08:52:58Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationСтригуль Л. С. Особливості визначення підходів до діагностики банкрутства підприємств готельно-ресторанного бізнесу / Л. С. Стригуль, О. В. Мелень, Н. М. Побережна // Стратегічно-інноваційний розвиток суб'єктів економічної системи в умовах глобалізації = Strategically-innovative development of the subjects of the economic system in the conditions of globalization : зб. тез наук. робіт 3-ї Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 7-9 листопада 2018 р. – Кременчук : КрНУ, 2018. – С. 142-144.uk
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39688
dc.language.isouk
dc.publisherКременчуцький національний університет ім. Михайла Остроградськогоuk
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk
dc.subjectбанкрутствоuk
dc.subjectметоди діагностики банкрутстваuk
dc.subjectймовірність банкрутстваuk
dc.titleОсобливості визначення підходів до діагностики банкрутства підприємств готельно-ресторанного бізнесуuk
dc.typeThesisen
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
Stryhul_Osoblyvosti_vyznachennia_2018.pdf
Розмір:
77.37 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Опис:

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: