Публікація:
Концепція виїзного молекулярного бару як сучасного формату закладу ресторанного господарства

dc.contributor.authorКопейченко, Євген Андрійович
dc.contributor.authorКуниця, Катерина Вікторівна
dc.date.accessioned2025-02-22T18:25:22Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationКопейченко Є. А. Концепція виїзного молекулярного бару як сучасного формату закладу ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Є. А. Копейченко, К. В. Куниця // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : матеріали 2-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р. : у 2 ч. Ч. 1 / прогр. ком.: Марченко А. П. [та ін.] ; орг. ком.: Н. В. Якименко-Терещенко [та ін.] ; ред. О. О. Носирєв ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 514-517.
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/86459
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectнові технології
dc.subjectресторанний бізнес
dc.subjectінновації
dc.subjectмолекулярна кухня
dc.subjectмолекулярний коктейль-бар
dc.subjectмолекулярна гастрономія
dc.subjectконкурентоспроможність
dc.subjectбренд закладу
dc.subjectмолекулярний коктейль
dc.titleКонцепція виїзного молекулярного бару як сучасного формату закладу ресторанного господарства
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublicationbfe01035-e422-47a7-946b-95a150044ffe
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscoverybfe01035-e422-47a7-946b-95a150044ffe

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
Kopeichenko_Kontseptsiia_vyiznoho_2024.pdf
Розмір:
698.14 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
license.txt
Розмір:
11.18 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: