Публікація:
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу"

Ескіз

Дата

2023

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Вивчення дисципліни «Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу» відбувається шляхом розкриття тем на лекціях, закріплення теоретичного матеріалу на практичних заняттях та під час самостійної роботи. На лекційних, практичних заняттях розглядаються найважливіші та найскладніші питання. Решту питань студенти повинні опрацювати самостійно. Отже, вивчення навчальної дисципліни «Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу» потребує певної самостійної роботи студентів із метою поглиблення знань щодо специфіки впровадження міжнародних стандартів якості обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу, їх нормативно-правового та методичного забезпечення тощо. Це передбачає опрацювання літературних джерел щодо окремих питань, винесених на самостійне опрацювання, а також написання індивідуального навчального завдання. Вивчення теоретичних положень навчальної дисципліни потребує закріплення на практиці.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, практичні заняття, сфера гостинності, готельно-ресторанний бізнес, управління якістю, стандартизація послуг, сертифікація послуг

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу" [Електронний ресурс] : для студентів другого (магістерського) рівня освіти, денної та заочної форм навчання зі спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 44 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/70565.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в