Публікація: Ризики споживання генномодифікованих продуктів
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
генетично модифіковані організми, ГМО, генна інженерія, генетична модифікація, трансгени, модифікована соя, наукові дослідження, ризики споживання, генетично модифіковані продукти, трансгенні білки, вплив на здоров'я людини, модифіковані рослини
Бібліографічний опис
Датченко Є. О. Ризики споживання генномодифікованих продуктів / Є. О. Датченко, О. Б. Білоцерківський // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 522.
