Публікація:
Ризики споживання генномодифікованих продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проєкти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Опис

Ключові слова

генетично модифіковані організми, ГМО, генна інженерія, генетична модифікація, трансгени, модифікована соя, наукові дослідження, ризики споживання, генетично модифіковані продукти, трансгенні білки, вплив на здоров'я людини, модифіковані рослини

Бібліографічний опис

Датченко Є. О. Ризики споживання генномодифікованих продуктів / Є. О. Датченко, О. Б. Білоцерківський // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 522.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в