Публікація:
Методичні вказівки до навчальної практики студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня освіти усіх форм навчання

dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Наталія Василівнаuk
dc.contributor.authorЧайка, Тетяна Юріївнаuk
dc.contributor.authorАлександрова, Вікторія Олександрівнаuk
dc.date.accessioned2023-05-08T18:55:10Z
dc.date.available2023-05-08T18:55:10Z
dc.date.issued2023
dc.description.abstractПрактика здобувачів вищої освіти є невід’ємною складовою частиною процесу навчання в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» (НТУ «ХПІ»). Її спрямовано на закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами вищої освіти під час навчання, набуття й удосконалення практичних навичок і вмінь, визначених освітньою програмою підготовки фахівців за відповідною спеціальністю. Навчальна практика є етапом, що забезпечує перехід від теоретичного навчання до професійної діяльності здобувачів вищої освіти. Метою навчальної практики є закріплення і поглиблення теоретичних знань студентів, формування в них професійних умінь і навичок прийняття самостійних рішень під час виконання конкретної роботи. Навчальна практика спрямована на ознайомлення здобувачів вищої освіти з умовами праці на виробництві, оволодіння сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в обраній галузі, формування професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових, виробничих і економічних умовах, набуття досвіду під час виконання фахових завдань. Основними завданнями навчальної практики, що визначають специфіку її організації та здійснення щодо інших видів практичного навчання в Університеті, є: – виховання професійних якостей молодого фахівця через широке залучення здобувачів вищої освіти до суспільно-корисної праці; – закріплення та поглиблення знань, одержаних під час вивчення відповідних навчальних дисциплін.uk
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до навчальної практики студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня освіти усіх форм навчання [Електронний ресурс] / уклад.: Н. В. Якименко-Терещенко, Т. Ю. Чайка, В. О. Александрова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 23 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/64937.uk
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0003-2927-7989
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0002-7622-3193
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0003-3567-979X
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/64937
dc.language.isouk
dc.subjectметодичні вказівкиuk
dc.subjectнавчальна практикаuk
dc.subjectготельuk
dc.subjectресторанuk
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk
dc.subjectщоденник практикиuk
dc.titleМетодичні вказівки до навчальної практики студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня освіти усіх форм навчанняuk
dc.typeLearning Objecten
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
prohramy_2023_Do_navchalnoi_praktyky.pdf
Розмір:
757.41 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: