Публікація:
Навчально-методичні матеріали для поточного, проміжного й підсумкового контролю з дисципліни "Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства"

dc.contributor.authorКуниця, Катерина Вікторівна
dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Наталія Василівна
dc.date.accessioned2024-10-21T07:16:24Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationНавчально-методичні матеріали для поточного, проміжного й підсумкового контролю з дисципліни "Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти, ден. та заочн. форм навчання, освітня програма "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: К. В. Куниця, Н. В. Якименко-Терещенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 12 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82543.
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82543
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectнавчально-методичні матеріали
dc.subjectготельно-ресторанне господарство
dc.subjectекономічна діяльність
dc.subjectбізнес
dc.subjectтехнологічні процеси
dc.titleНавчально-методичні матеріали для поточного, проміжного й підсумкового контролю з дисципліни "Проєктування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства"
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
prohramy_2024_Proiektuvannia_ta_dyzain_zakladiv.pdf
Розмір:
208.27 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: