Публікація:
Проблемні питання технології обліку продуктів та оподаткування підприємств готельно-ресторанного комплексу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Уманський національний університет садівництва

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

На рівні готелю фахівець з фінансово-економічної безпеки бере участь у реалізації заходів із забезпечення фінансово-економічної безпеки готелю; застосовує техніку та технології із забезпечення фінансово-економічної безпеки; сприяє здійсненню інформаційно-аналітичного та обліково-аналітичного забезпечення щодо оцінки рівня реальних і потенційних загроз фінансово-економічної безпеки підприємства, установи, організації. Обрана на державному рівні програма п'яти пріоритетів, яка задекларувала туризм серед пріоритетів соціально-економічного розвитку, вимагає синхронної адаптації законодавства з питань оподаткування до нових умов.

Опис

Бібліографічний опис

Колєсніченко А. С. Проблемні питання технології обліку продуктів та оподаткування підприємств готельно-ресторанного комплексу / А. С. Колєсніченко // Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку : матеріали Всеукр. наук.-прак. інтернет-конф., 29-30 жовтня 2018 р. – Умань : ВПЦ "Візаві", 2018. – С. 254-255.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в