Публікація: Оцінка конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу під час складання бізнес-плану
Дата
2018
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Анотація
У статті розглянуто підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємств готельноресторанного бізнесу. Акцентовано увагу на доцільності проведення та етапах оцінки впливу чинників на формування конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу.
The article considers approaches to evaluation of the competitiveness of enterprises engaged in hotel and restaurant business. Attention is drawn to the expediency of conduction and stages of evaluation the influence of factors on the formation of the competitiveness of enterprises engaged in hotel and restaurant business.
The article considers approaches to evaluation of the competitiveness of enterprises engaged in hotel and restaurant business. Attention is drawn to the expediency of conduction and stages of evaluation the influence of factors on the formation of the competitiveness of enterprises engaged in hotel and restaurant business.
Опис
Ключові слова
бізнес-план, конкурентоспроможність, факторний аналіз, business plan, competitiveness, factor analysis
Бібліографічний опис
Якименко-Терещенко Н. В. Оцінка конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу під час складання бізнес-плану [Електронний ресурс] / Н. В. Якименко-Терещенко // Інфраструктура ринку : електрон. наук.-практ. журн. – 2018. – Вип. 24. – С. 299-303. – URI: http://www.market-infr.od.ua/journals/2018/24_2018_ukr/52.pdf, вільний (дата звернення 19.06.2019 р.).