Публікація:
Оцінка конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу під час складання бізнес-плану

Ескіз

Дата

2018

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

У статті розглянуто підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємств готельноресторанного бізнесу. Акцентовано увагу на доцільності проведення та етапах оцінки впливу чинників на формування конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу.
The article considers approaches to evaluation of the competitiveness of enterprises engaged in hotel and restaurant business. Attention is drawn to the expediency of conduction and stages of evaluation the influence of factors on the formation of the competitiveness of enterprises engaged in hotel and restaurant business.

Опис

Ключові слова

бізнес-план, конкурентоспроможність, факторний аналіз, business plan, competitiveness, factor analysis

Бібліографічний опис

Якименко-Терещенко Н. В. Оцінка конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу під час складання бізнес-плану [Електронний ресурс] / Н. В. Якименко-Терещенко // Інфраструктура ринку : електрон. наук.-практ. журн. – 2018. – Вип. 24. – С. 299-303. – URI: http://www.market-infr.od.ua/journals/2018/24_2018_ukr/52.pdf, вільний (дата звернення 19.06.2019 р.).

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в