Публікація:
Шляхи і методи підвищення конкурентоспроможності продукції харчової промисловості

Ескіз

Дата

2020

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, конкурентоспроможність, продукція харчової промисловості

Бібліографічний опис

Полулях А. О. Шляхи і методи підвищення конкурентоспроможності продукції харчової промисловості / А. О. Полулях, О. С. Маковоз // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 14-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 1-4 грудня 2020 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – С. 235.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в