Публікація: Шляхи і методи підвищення конкурентоспроможності продукції харчової промисловості
Дата
2020
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
харчова промисловість, конкурентоспроможність, продукція харчової промисловості
Бібліографічний опис
Полулях А. О. Шляхи і методи підвищення конкурентоспроможності продукції харчової промисловості / А. О. Полулях, О. С. Маковоз // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 14-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 1-4 грудня 2020 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – С. 235.