Публікація: Шляхи і методи підвищення конкурентоспроможності продукції харчової промисловості
dc.contributor.author | Полулях, А. О. | |
dc.contributor.author | Маковоз, Оксана Сергіївна | |
dc.date.accessioned | 2023-04-17T14:07:30Z | |
dc.date.available | 2023-04-17T14:07:30Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Полулях А. О. Шляхи і методи підвищення конкурентоспроможності продукції харчової промисловості / А. О. Полулях, О. С. Маковоз // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 14-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 1-4 грудня 2020 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – С. 235. | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/64291 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | харчова промисловість | |
dc.subject | конкурентоспроможність | |
dc.subject | продукція харчової промисловості | |
dc.title | Шляхи і методи підвищення конкурентоспроможності продукції харчової промисловості | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 00c785ea-98ed-4fcb-a354-372c165ede82 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 00c785ea-98ed-4fcb-a354-372c165ede82 |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- Poluliakh_Shliakhy_i_metody_2020.pdf
- Розмір:
- 235.25 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.28 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: