Публікація:
Шляхи і методи підвищення конкурентоспроможності продукції харчової промисловості

dc.contributor.authorПолулях, А. О.
dc.contributor.authorМаковоз, Оксана Сергіївна
dc.date.accessioned2023-04-17T14:07:30Z
dc.date.available2023-04-17T14:07:30Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationПолулях А. О. Шляхи і методи підвищення конкурентоспроможності продукції харчової промисловості / А. О. Полулях, О. С. Маковоз // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 14-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 1-4 грудня 2020 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – С. 235.
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/64291
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectхарчова промисловість
dc.subjectконкурентоспроможність
dc.subjectпродукція харчової промисловості
dc.titleШляхи і методи підвищення конкурентоспроможності продукції харчової промисловості
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication00c785ea-98ed-4fcb-a354-372c165ede82
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery00c785ea-98ed-4fcb-a354-372c165ede82

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
Poluliakh_Shliakhy_i_metody_2020.pdf
Розмір:
235.25 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.28 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: