Публікація:
Організаційні і технологічні складові процесу надання готельних послуг

dc.contributor.authorКолєсніченко, Анастасія Сергіївнаuk
dc.date.accessioned2018-02-13T11:36:09Z
dc.date.available2018-02-13T11:36:09Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationКолєсніченко А. С. Організаційні і технологічні складові процесу надання готельних послуг / А. С. Колєсніченко // Стратегії інноваційного розвитку економіки України: проблеми, перспективи, ефективність "Форвард–2017" : тр. 8-ї Міжнар. наук.-практ. Internet-конф. студ. та молодих вчених, 27 грудня 2017 р. / ред.: П. Г. Перерва, Є. М. Строков, О. М. Гуцан. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 83-85.uk
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0002-5007-9082
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/34500
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"uk
dc.subjectготельне підприємствоuk
dc.subjectготельний бізнесuk
dc.subjectготеліuk
dc.subjectпослуги готельніuk
dc.subjectготельний сервісuk
dc.titleОрганізаційні і технологічні складові процесу надання готельних послугuk
dc.typeArticleen
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication899d10f8-16f2-4c68-80b3-cc01f43fbade
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery899d10f8-16f2-4c68-80b3-cc01f43fbade

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
Koliesnichenko_Orhanizatsiini_i_tekhnolohichni_2017.pdf
Розмір:
352.63 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Опис:

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.23 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: