Публікація:
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Економіка готелів та ресторанів"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Курсовий проєкт виконується відповідно до навчального плану спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр» Метою написання курсової роботи з економіки готелів та ресторанів є поглиблення та закріплення знань, отриманих у процесі теоретичних і практичних занять з дисципліни; формування навичок творчого мислення, дослідження особливостей економічного механізму функціонування суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, формування та використання їх ресурсного потенціалу та розробка раціональних рішень щодо удосконалення їх діяльності.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, готель, ресторан, фінансово-економічні показники діяльності, економіка

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Економіка готелів та ресторанів" [Електронний ресурс] : для студентів спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: Н. В. Якименко-Терещенко, Т. А. Жадан ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – 28 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60007.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в