Публікація:
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Економіка готелів та ресторанів"

dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Наталія Василівнаuk
dc.contributor.authorЖадан, Тетяна Андріївнаuk
dc.date.accessioned2022-12-10T14:28:23Z
dc.date.available2022-12-10T14:28:23Z
dc.date.issued2022
dc.description.abstractКурсовий проєкт виконується відповідно до навчального плану спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр» Метою написання курсової роботи з економіки готелів та ресторанів є поглиблення та закріплення знань, отриманих у процесі теоретичних і практичних занять з дисципліни; формування навичок творчого мислення, дослідження особливостей економічного механізму функціонування суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, формування та використання їх ресурсного потенціалу та розробка раціональних рішень щодо удосконалення їх діяльності.uk
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Економіка готелів та ресторанів" [Електронний ресурс] : для студентів спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: Н. В. Якименко-Терещенко, Т. А. Жадан ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – 28 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60007.uk
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0003-2927-7989
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60007
dc.language.isouk
dc.subjectметодичні вказівкиuk
dc.subjectготельuk
dc.subjectресторанuk
dc.subjectфінансово-економічні показники діяльностіuk
dc.subjectекономікаuk
dc.titleМетодичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Економіка готелів та ресторанів"uk
dc.typeLearning Objecten
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39
relation.isAuthorOfPublication8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
prohramy_Ekonomika_hoteliv_kursovyi_proekt_2022.pdf
Розмір:
465.59 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: